Isnin, 13 Jun 2011

Monsta Cafe

Bila duduk rumah rasa boring pulak. Makan, TV, tidur. Celik mata balik tak tahu nak buat apa. Main picit-picit handfon, dail numbor member. "Hello, kau free tak? Aku ada tempat baru nak ajak kau". Berdandan cantik-cantik terus amek member. Rupenya nak ajak member pergi cafe jek. Not bad tempatnya. Jom-jom, kita terjah.



Ni alamat nya. Semuanya sudah lengkap.


Agak-agak lau masuk cafe ni, berulang alik madah pergi tandas aje.


Ni lantai. Dah macam tampal paki surat kabo. Kratif betol.





Ni buku menu. Besauuu macam monster juga.





Harga makanan dan minuman kat cafe ni boley tahan juga. Kalau nak merasa try la pergi sendiri.

4 ulasan:

  1. ni yang dekat bukit indah tu ke eh?

    BalasPadam
  2. yup...nice place right..like it. :)

    BalasPadam
  3. dari luar pun dah menarik :))) heeee

    BalasPadam
  4. kedai menarik, harga makanan pun menarik. sentap mak.hee~

    BalasPadam